Nieuwsbrief – Januari 2024

Nieuw jaar, nieuwe nieuwsbrief!📰

De feestdagen zijn weer een tijdje voorbij en het nieuwe jaar is weer begonnen. Hierbij de 1e nieuwsbrief van dit jaar met daarin weer een kleine update vanuit Bisharp.

Doelstellingen🧭

Bij het nieuwe jaar horen ook nieuwe doelstellingen en begrotingen. Hoe mooi is het om deze doelstellingen te kunnen monitoren met de realiteit? Sinds enige tijd is het mogelijk om doelstellingen in te voeren in ons portaal. Deze maand is het uitgelezen moment hiervoor.

Koppel je linkedin📊

Naast ERP koppelen wij ook met diverse andere platformen. Denk hierbij aan Online Marketing zoals bijvoorbeeld je Linkedin bedrijfskanaal.

Koppelen kan eenvoudig via de Koppelingen pagina. Nadat de koppeling gemaakt is wordt er binnen enige tijd een dashboard klaargezet waarmee je inzicht krijg in de ontwikkeling van het aantal volgers en hoe goed het bereik is van posts. 

 

Custom Webapplicatie📱

Onze klanten weten dat wij inmiddels goed zijn in het maken van een webapplicatie. Dat is niet onopgemerkt gebleven. Naast de ontwikkeling van onze eigen webapplicatie ontwikkelen wij zo nu en dan ook een custom webapplicatie.

Denk hierbij aan: 

  • Service app
  • Klanten portaal
  • Aflever (pakbon) app
  • Urenboeken app

Coming soon...🔜

In onze laatste nieuwsbrief vertelde we dat we bezig waren met de ontwikkeling van een zelf instelbaar Home scherm. De ontwikkelingen van deze nieuwe functionaliteit lopen mooi op schema en de BETA versie is inmiddels live. 

Wil jij gebruik maken van deze BETA versie? Laat het ons dat weten. 

Onderstaand een sneak preview:

Tot de volgende!

Groeten, Bisharp