Nieuwsbrief – November 2023

Daar zijn we weer!😄

De 2e nieuwsbrief van dit jaar. Een kleine update vanuit Bisharp zodat jullie weer allemaal op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

Mobile Proof📱

Het portaal is sinds enige tijd meer mobile proof gemaakt! Op die manier zijn de dashboards ook op je mobiel te bekijken of kun je een rapport eenvoudig genereren wanneer je niet achter je werkplek zit. 

CC lijst📧

Sinds enige tijd is het ook mogelijk om de rapporten binnen de Reporting module te versturen naar CC emailadressen. Een veel gevraagde feature welke nu is toegevoegd aan het portaal. Hierdoor is het eenvoudig om een rapport ook te versturen naar bijvoorbeeld een collega.

Zelf een home scherm instellen📊

Onze dashboards bevatten vaak veel informatie. Daar zijn we ons van bewust. We kregen daarom wel eens de vraag of het mogelijk was om zelf een dashboard te maken. 
Op dit moment wordt er druk gewerkt achter de schermen aan een feature waarbij de gebruikers zelf de grafieken die voor hem/haar relevant zijn, kunnen toevoegen aan het home scherm. 

Zo zie je bij het inloggen direct de meest belangrijke informatie. 

Wordt vervolgd!

Nieuwe werknemer💪

Sinds september hebben we ons weten te versterken met Remko Koelewijn. Remko komt vers uit de schoolbanken na een afgeronde HBO ICT opleiding. Hij zal zich voornamelijk bezig houden met de ontwikkeling van nieuwe features in het portaal en het ontwikkelen van de koppelingen met alle ERP/Financiële systemen. Daarnaast kan Remko ook goed klantwensen vertalen naar een mooi eindproduct.  

 

 

Tot de volgende!

Bisharp