Ontdek Bisharp

Centraal

1 platform voor al je informatie

Wij gaan verder dan alleen ERP

Met ons management informatie platform heb je al je data centraal op één plek. Van ERP tot Financieel en van Online marketing tot CBS. Hierdoor hoef je niet langer verschillende systemen en programma’s te gebruiken om de informatie die je nodig hebt te verzamelen en te verwerken. 

Altijd en overal inzicht

Bisharp is cloud based en daardoor heb jij altijd en overal toegang tot je management informatie. Zo heb je real-time inzicht in de prestaties van je bedrijf en kun je snel reageren op veranderingen in je organisatie of in de markt. 

Bespaar tijd

Doordat het portaal al je informatie centraal op één plek beheert hoef jij je niet meer bezig te houden met het verzamelen van data en informatie. Hierdoor heb je meer tijd om je te focussen op de inhoud en analyse van de beschikbare informatie.

Plug & Play

Zeer korte implementatie tijd

Snelle implementatie

Wij kunnen koppelen met alle bedrijfssoftware binnen de maakindustrie, bouw, en installatiebranche. Door onze standaard koppelingen beschik je direct over je eigen Business Intelligence omgeving.

Volwaardige Business Intelligence omgeving

Bisharp biedt jou een gereedschapskist waarmee jij als ondernemer altijd inzicht hebt in de informatie die voor jouw bedrijf belangrijk is. Met onze dashboarding, reporting en schermcommunicatie bieden we jou alle tools die je nodig hebt. Snel, overzichtelijk en 24/7 tot je beschikking.

Geen hoge investering

Wij bieden Business Intelligence op een laagdrempelige manier aan. Bespaar de investering van hardware en consultancy uren. Onze dashboards worden continu geoptimaliseerd na het ontvangen van klantwensen. Deze updates worden voor alle klanten doorgevoerd.

In your face

Ontvang geautomatiseerde rapportages

Proactief

Het is druk en je hebt geen tijd om rustig naar een dashboard te kijken. Dat snappen wij. Daarom sturen we de data op je af. Dat doen we met kant-en-klare rapportages. In elk gewenst formaat, op elk gewenst moment in jouw mailbox. Wil je bijvoorbeeld elke dag een update van je lopende projecten of elke laatste dag van de maand een sales overzicht? Geen probleem. Dit ontvang je op de door jou ingestelde tijd in je mailbox.

Lijstjes, lijstjes, lijstjes

Het verzamelen van data voor periodieke controles is verleden tijd. Dat doen wij voor je als jouw Business controller van afstand. Doordat je niet meer handmatig rapportages samen hoeft te stellen bespaar je tijd en moeite.

Deel je KPI's met interne of externe stakeholders

Niet iedereen hoeft toegang te krijgen tot een uitgebreid dashboard om meegenomen te worden in jouw optimalisatie processen. Onze reporting module is uitermate geschikt om proactief je verkoopteam te voorzien van hun sales KPI’s. Of informeer proactief je leveranciers met hun leverbetrouwbaarheid.

Focus

Branchespecifieke dashboards

Ingericht voor jouw organisatie

Onze dashboards zijn speciaal ingericht voor de maakindustrie, bouw en installatiebranche. Je krijgt hierdoor een complete set van dashboards die alle informatie bevatten om je bedrijf aan te sturen en processen te optimaliseren.

Kennis van de markt

Door onze focus zijn wij specialisten in de branches van onze klanten. Waarom zou je alles zelf verzinnen? Ons product bevat de best practices van de markt en is ontwikkeld samen met onze klanten!

Continu verbeterd

Onze dashboards worden continu verbeterd. Dat is het grote voordeel van standaard branchespecifieke software ten opzichte van maatwerk software. Heeft u een goede wens? Wij nemen het op in de standaard.
Een klantspecifieke wens? Ook maatwerk is mogelijk in ons product.

Betrokken

Informeer álle werknemers

Schermcommunicatie

Met onze Digital Data Signage module houd je je medewerkers eenvoudig op de hoogte van het laatste nieuws en belangrijke zaken binnen de organisatie. Plaats een scherm in de productiehal, kantine of gewoon op kantoor om medewerkers te informeren.

Gebruiksvriendelijke interface

Onze software bevat een gebruiksvriendelijke interface waarmee je eenvoudig instelt welke informatie op het scherm voorbij komt. Denk hierbij aan dashboards, nieuws, bedrijfsmededelingen en nog veel meer. Via een designer is het ook mogelijk om eigen content te maken. Of koppel je LinkedIn kanaal om deze automatisch af te spelen. 

Verhoog productiviteit en verbinding

Verhoog de productiviteit door medewerkers mee te nemen in de voortgang. Een mooie voorbeeld is een scherm op de sales, projecten, service of productie afdeling die live KPI’s toont.
Verbind je medewerkers aan je bedrijf door hen proactief te informeren over ontwikkelingen in het bedrijf. 

Persoonlijk

Direct contact. Flexibel.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact voor als je vragen of issues hebt, dat wil toch iedereen? Bij ons geen lange wachtrijen en grote afdelingen. 

Flexibiliteit

Wij kunnen snel schakelen. Wij hebben geen last van veel overhead. Wij zijn consultants in hart en nieren en daarom sterk klantgericht.

Expertise

Wij zijn gespecialiseerd in de maakindustrie, bouw en installatiebranche. Daardoor is onze kennis en ons product uniek voor deze branches.
Doe er je voordeel mee.